Sidor

tisdag 26 november 2013

H&M, Samba

Är inne och rotar i mitt minimala arkiv igen, sitter med nakennaglar just nu och samlar mig inför uppdrag "korta ner alla naglarna så de blir någorlunda jämna". Kommer ta ett tag känner jag. 


Samba från H&M såg jag i butik senast igår, så blir ni supersugna är det nog inga problem att hitta det. Det är orangerött med rosa flecks. Ganska så snyggt, men inget jag hjular av. Kan kanske bero på att jag inte kan hjula, men om jag hade kunnat så hade jag inte gjort det ändå.


Det var lite skirt i formulan och dessutom rätt så rinnigt. Det här är tre lager. Jag har kommit på att jag nästan alltid målar tre lager nu. Antingen gör jag tunnare lager eller så är jag mer kräsen. Tre lager känns liksom lagom på något vis, fyra lager brukar däremot kännas som för många.
Det torkade okej med Seche vite, men det gick att sätta märken i det även efter några timmar.


Föredrar min fina mugg istället. Jag undrar om min vän Eva tänkte på mig när hon gjorde den eller om den bara är perfekt ändå? För det första är den röd (min favoritfärg) och så står det "Neurotic, moi?" på den och det är en sådan där sak som jag absolut kan kläcka ur mig.
Eva är alltså konstnär och underbar. Titta in på hennes sida vettja - hennes miniart är bra roligare än sådana där stenar som någon skrivit "kärlek" på som ligger och dräller i varenda inredningsbutik. Julklappstips?

Betyg 2,5/5