tisdag 26 november 2013

H&M, Samba

Är inne och rotar i mitt minimala arkiv igen, sitter med nakennaglar just nu och samlar mig inför uppdrag "korta ner alla naglarna så de blir någorlunda jämna". Kommer ta ett tag känner jag. 


Samba från H&M såg jag i butik senast igår, så blir ni supersugna är det nog inga problem att hitta det. Det är orangerött med rosa flecks. Ganska så snyggt, men inget jag hjular av. Kan kanske bero på att jag inte kan hjula, men om jag hade kunnat så hade jag inte gjort det ändå.


Det var lite skirt i formulan och dessutom rätt så rinnigt. Det här är tre lager. Jag har kommit på att jag nästan alltid målar tre lager nu. Antingen gör jag tunnare lager eller så är jag mer kräsen. Tre lager känns liksom lagom på något vis, fyra lager brukar däremot kännas som för många.
Det torkade okej med Seche vite, men det gick att sätta märken i det även efter några timmar.


Föredrar min fina mugg istället. Jag undrar om min vän Eva tänkte på mig när hon gjorde den eller om den bara är perfekt ändå? För det första är den röd (min favoritfärg) och så står det "Neurotic, moi?" på den och det är en sådan där sak som jag absolut kan kläcka ur mig.
Eva är alltså konstnär och underbar. Titta in på hennes sida vettja - hennes miniart är bra roligare än sådana där stenar som någon skrivit "kärlek" på som ligger och dräller i varenda inredningsbutik. Julklappstips?

Betyg 2,5/5

8 kommentarer:

 1. Kan inte heller hjula men om jag hade kunnat hade jag nog också låtit bli. Detta fick inte igång mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mig heller. Men jag måste ju ha tyckt att de såg fint ut i flaskan eftersom jag köpte det. :)

   Radera
 2. Har också det där lacket... Men skulle heller inte hjula över det. Tycker att korken är jobbig så undviker den gärna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä fy för den korken. Är himla glad över att deras nya design. Nu väntar vi bara på att H&M bestämmer sig för EN design på flaskorna också, men det känns lite mer som något vi kan se oss om i månen efter.

   Radera
 3. Helt okej, men nej, jag hjular inte heller. Hade det rosa skimret varit mer framträdande däremot - då hade jag nog hjulat iväg till H&M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt hjulningsbefriat. Kanske skulle ha det som en betygskategori? :)

   Radera
 4. Har kollat på denna i butik men lämnade kvar det i butiken, kanske var rätt val, dock kan jag tänka mig att man gillar den mer på sommaren, det är en sån varm nyans som jag tänker mig passar till brunbrända händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså passar det aldrig mig eftersom jag aldrig har brunbrända händer, eller brunbränd någon del av min kropp. Skugga är bra grejer liksom. Fast det blir ju dåligt med d-vitamin, det blir det. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!