Sidor

söndag 24 november 2013

Dance legend, Boo

Cactus alltså - hon är allt en bra underbar varelse. Bara för att hon slutat blogga betydde inte det att hon slutade finnas i mitt liv och vara en sådan där skatt som jag är så himla lyckligt lottad att ha hittat. Och för en dryg månad sedan skickade hon mig ett gigantiskt paket med posten, som en uppmuntran till att jag börjat gå till kurator. Hur snällt är inte det liksom? Superdupersnällt faktiskt. Och i det paketet fanns det så klart nagellack, det är ju trots allt nagellackens förtjänst att vi hittade varandra. 
Så det är tack vare Cactus jag fått det stora nöjet att testa Dance Legend och deras kromatiska lack. 


Boo valde jag för att jag ville ha lite varmt på naglarna och det fick jag - också. För det här måste vara något sorts världsrekord i hur många färger man kan klämma ner i en och samma flaska. Tyvärr fick inte alla färgerna plats på bild men det här är de färger jag har sett på mina naglar: grönt, guld, brons, koppar, orange, rosa och säkert någon annan nyans däremellan. Jag kommer dock sortera in det under brons/koppar eftersom jag upplever att de är de dominerande tonerna.
Det är så frikking fantastiskt att jag kommit på mig själv med att sitta och fånle åt naglarna ett gäng gånger. Älskade maken och de små barnen jag delar hushåll med har även de uttryckt sin förtjusning. Lilla E har bestämt att det där ska jag på måla på hennes naglar, hon sade inte när dock.




Jag kanske tycker att det var lite besvärligt att måla med. Lite rinnigt och det blev en del kala fläckar och mer än lite flammighet. Fyra lager tog det innan jag var nöjd. Dessa fyra lager torkade dock väldigt snabbt under lite Seche vite.


Vad det är? Knoppen till en gardinstång. Jodå - ibland hittar man matchningsprylarna om man tittar uppåt.

Betyg 5/5