Sidor

torsdag 28 november 2013

A England, Dorian Gray

Så tömmer vi det pyttelilla arkivet då, av den enkla anledningen att jag är för lat för att tanka över bilderna på mina senaste manikyrer från kameran till datorn. Pluggar så jag blir gråhårig just nu. All work and no play makes Jack a dull boy och allt sånt där.


Det skulle kunna vara så att jag precis har klickat hem de A England-lack jag saknat för att kunna skryta med att ha alla lack. Tänkte det var bäst att passa på att göra det innan den nya kollektionen släpps alldeles straxt.
Men ja - det här är i varje fall ett av Gothic beauty-lacken, Dorian Gray. Mycket passande så är det så klart grått, lite metalliskt sådär med sitt ljusare grå skimmer i den mörkare grå basen. Om jag tycker det är vackert? Har påven toppig mössa?


Det här är två lager. Lite fluffig sådär i formulan, men inte överdrivet besvärlig att lacka med. Man får kanske se upp för lite rinn bara. Tyvärr så chippade det ganska snabbt på mig.


Dorian Gray är så klart inspirerat av boken "Dorian Grays porträtt" av Oscar Wilde. Eller "The picture of Dorian Gray" som den hette när jag läste den. Handlar om den unge Dorian som får sitt porträtt målat och när han ser sin skönhet i det önskar att porträttet ska åldras i hans ställe, något som också sker. Och när en människas synder inte kan synas på hans yttre så går Dorian Gray lite väl långt.

Betyg 4/5