Sidor

söndag 20 oktober 2013

United in pink + NailArt Sunday

Sista dagen på United in pink-veckan avslutas så klart med att göra Lela på LeLack lite fattigare. Hon donerar 20 kronor per bidrag denna rosa söndag till Bröstcancerfonden, så det känns liksom självklart att vara med idag. 
Från början var min tanke att enbart vara med idag eftersom mitt bidrag idag bidrar till forskningsmedel, men efter lite noggrant funderande bestämde jag mig för att delta fullt ut. Anledningen till varför finns att läsa i ett drygt två år gammalt inlägg på min andra blogg, som ni hittar här.


Rosa bandet var temat för denna veckas NailArt Sunday och jag valde att dekorera gårdagens Dita från Zoya med lite ljusrosa virvlar gjorda med Nordic cap-lacket NP14 samt lite gammelrosa glitter i form av mitt alldeles nymixade glitterlack som jag antar bär namnet Totally United in pink. Jag sade ju att det skulle gå att få till något roligare än Magic carpet... Och med lite suspension base och lite överblivet glitter från senaste frankenanfallet så gjorde jag mitt eget.


Lillfinger och tumme fick således ett par lager av Totally United in pink och övriga naglar fick de ljusrosa virvlarna som är inspirerade av...


...årets rosa band. Designat av Elsa och Helene Billgren föreställandes deras egna fingeravtryck och "är det personligaste vi kan ge. Självklart ska vi bidra i kampen mot cancer, vi håller tummarna och inspireras av kroppens eget mönster."

Och vet du vad - du är värdefull.