Sidor

torsdag 17 oktober 2013

United in pink: A England, Briar rose/Sleeping beauty

United in pink fortsätter. Vi som deltar försöka väcka lite uppmärksamhet kring det här med bröstcancer. Hoppas ni står ut med idel rosa manikyrer på bloggarna just nu. Om du inte gör det kan du ju passa på tiden du sparar in på att läsa blogginlägg med att känna igenom dina bröst i stället. Just det - jag tycker du ska hand om dig. Varför? För att du är värdefull.


Mitt val denna regnmolnsmulna torsdag är ett mycket vackert rosa lack från älsklingen A England. Det här är Briar rose, med undernamnet Sleeping beauty. Finns det någon färg som heter vinrosa? Jag tycker nämligen det här är det. Vinrötts lillasyster på något sätt. En mörkare gammelrosa som murrar över sig i en dämpad lila ungefär. Allt det där glittriga som syns på mina bilder är dessutom holodamm. Jag har inte sett det här lacket i sin fulla glans än eftersom den där solen vägrar visa sig, men jag tycker det är vackert ändå. Undrar om det skulle bli fantastiskt om jag fick se lite holosprak i det...


En lite fluffig formula, men inte svårapplicerad på något vis. Det här är tre lager, men egentligen var jag nöjd efter två.


Lilla E har en rosa- och rödrandig tidsskriftssamlare. Jag lånade den lite.

Betyg 4/5