Sidor

onsdag 16 oktober 2013

United in pink: Depend #2082, Sweet pink

Det här var ju inte så himla tjusigt. Varför lägger jag pengar på lack som jag egentligen känner på mig att jag inte kommer gilla? Har lyckats köpa ett lack jag tycker ser ut som gammalt kött igen, en julskinka som sett bättre dagar eller något.


Meningen med det här är väl att det ska vara duokromt i rosa till blått med en sväng in på lila men det funkar inte riktigt. Det där blålila kalla blänket ligger över nageln mest hela tiden och de fåtal tillfällen jag bara ser den jättesnygga rosa färgen är lätträknade. Mer som ett rosa lack med blått skimmer alltså. Helhetsintrycket tilltalar inte mig alls, jag tycker det ser ganska oaptitligt ut.
Jag har hittat namnen på de här lacken i varje fall, tack vare Annefia. Det här heter Sweet pink.


Annars var det lätt att lacka med. Två lager av det lite flödigare slaget. Det höll sig på nageln och lagren gifte sig fint med varandra. Jag lät dem torka till lite innan jag lade på nästa (oftast gör jag inte det) och vet sålunda att det torkar rätt så snabbt. Nu har jag såklart på Seche vite i varje fall, eftersom det är så min vana är, men för en gångs skull har jag mina aningar om torktid i varje fall.


Letade inte direkt ihjäl mig efter något att matcha med. Lilla E har fått en rosa leopardmönstrad scarf av mig någon gång, och den låg i hallen och tyckte den kunde få vara med och så blev det.

Betyg 2/5 och det är den utmärkta formulan som räddar den från bottenbetyg.

United in pink den här veckan alltså, för att uppmärksamma Rosa Bandet och insamlingarna till forskningsmedel kring bröstcancer. Den här listan under inlägget fylls på under dagen allteftersom bloggar ansluter sig och jag älskar att se hur många vi är som deltar. Alla med uppmaningen om att skänka en slant på det sätt du föredrar och att ta hand om dig själv. Och jag säger det igen - du är värdefull.