Sidor

måndag 14 oktober 2013

United in pink: China glaze, Life is rosy

United in pink kommer vara mitt tema den här veckan. Jag som i vanliga fall är fullkomligt allergisk mot allt vad temadagar heter känner ändå att det här, det är viktigt och det vill jag vara med på. Initiativtagare är Pamsan på Claws in color och Helena på Lacky corner
Färgen den kommande veckan är rosa och det är så klart för att uppmärksamma att det är rosa oktober. Bröstcancerforskningen behöver ditt bidrag. 
Att jag och flera av mina bloggkompisar har rosa manikyrer den här veckan räddar så klart inga liv, men att vi uppmärksammar det här är ett viktigt steg på vägen. Det finns många sätt att skänka en slant till forskningen kring bröstcancer - köp rosa bandet, köp någon av alla rosa produkter som finna ute i butikerna, skänk en peng direkt till Cancerfonden på pg 90 1986-0 eller messa ROSA till 72988 för att skänka 50 kronor.
Och så tar du hand om dig - känn igenom dina bröst, titta på dem, notera förändringar, gå på din mammografi, sök vård om du är orolig. Hellre en gång för mycket än en gång för lite. Du är värdefull.


Och nu till den som bloggen egentligen handlar om, nagellack. Rosa den här veckan alltså. Jag har sparat på Life is rosy för att visa upp det den här veckan, annars var det med i China glaze vårkollektion Avant Garden. En mörkare gammelrosa crelly. Lite dammig i tonen sådär och väldigt tjusig nyans må jag säga. Jag upplever det som aningen mörkare än vad mina bilder visar.


Sen att det var besvärligt att lacka med är en annan femma... Som ni ser har jag inte gjort någon clean up och lacket är lite överallt, inte bara på naglarna utan även i de älskade nagelbanden. Jag har tre lager här för att jag oftast målar det när det är crelly, men jag tror nog att det egentligen hade räckt med två. Det torkade hyfsat snabbt och blankt, men jag är min vana trogen där och penslar på Seche vite så att det blev så blankt att det nästan var svårt att fotografera.


Jag hade lite problem att matcha det tills jag insåg att de byxor jag har på mig idag faktiskt skulle passa riktigt bra. Nu är det alla möjliga färger på de här träningsbyxorna och det ska väl se ut som en nebulosa antar jag. Men funkar det så gör det.

Betyg 3,5/5