Sidor

tisdag 22 oktober 2013

United in green: Picture polish, Sea jewel (by Wacky laki)

United in green-veckan fortsätter. Jag är inte hundra på att jag kan delta hela veckan, i varje fall inte utan att behöva reprisera vissa lack, men jag ska göra ett tappert försök i varje fall. 
Ber om ursäkt för bilder med torra händer, fnasiga nagelband och bomullsrester... Man kan ju inte vara på topp alla dagar. Och det är just det som är det jobbiga med depressioner. Ibland kommer man knappt ur sängen, då är det en bedrift att fixa naglarna (som i och för sig är energifrigörande beteende för mig).
För ett tag sedan hittade jag en fantastisk liten text på Tumblr om depression, som jag helt fräckt kopierade och publicerade på min andra blogg. Den belyser ganska bra hur det är att tampas med depressioner.


Men nu handlade det alltså om nagellack på den här bloggen. Idag har jag valt att visa er underbart sjöskumsgröna glitterbomben Sea jewel från Pictue polish. En ljust grön jellybas smockfull med miniglitter i silver och havsgrönt. Sjöjungfrugrönt.


Det här är tre lager. Fortfarande lite genomsläppligt, men så är det ju ofta med jellysar. Utmärkt formula. Funkade finfint att måla med medan jag balanserade flaskan i knät samtidigt som jag tittade på "Supernatural" på min laptop.
Jag har använt mig av Seche vite som underlack så det är på väg av nu, men det sitter faktiskt lite hårdare än vad jag är van vid när jag har SV som underlack. Har fortfarande kvar det på fyra fingrar.


Och det var precis den här Lilla Sjöjungfrun jag tänkte på när jag lackade med Sea jewel - Ariel i Disney-tappning.

Betyg 3/5