Sidor

söndag 27 oktober 2013

United in green + NailArt Sunday

Sista dagen på United in green och det är söndag igen, med LeLacks NailArt Sunday på schemat. Temat den här veckan är Halloween (en "högtid" jag fullkomligt avskyr, men det är en annan femma) och hur kombinerar man bäst grönt och Halloween? Jo - man gör en skittlette med monstertema så klart.


Behöll gårdagens Go green som bas så det är den som syns i sin oförädlade form på tumme och pekfinger. Glitter på lillfingret i form av Monster mash från Orly, som är prismatiska hexagonaler och strängar i en svagt grönfärgad bas. Och så små Frankensteinar, eller något, där jag har använt Camelot från A England till de svarta detaljerna.


Lagom pyssligt för er alldeles egen tummen-mitt-i-handen-nailartare. Använde mig av det dottingtool som Lela var så himla underbar och skickade till mig. Premiär för det för så ofta gör jag spännande saker på naglarna...


Låt er inte luras av att monstret på den här dvdn är blå i nyllet, inte heller av att omslaget är i färg. "Young Frankenstein" (eller "Det våras för Frankenstein" som den fick heta på svenska) är Mel Brooks kärleksfulla hyllning till de klassiska Frankensteinfilmerna med Boris Karloff som Monstret, och filmen är sålunda svartvit. Jag fullkomligt älskar den här filmen. Den tillhör kategorin hysteriskt rolig och jag kan citera från den vid alla möjliga, och omöjliga, tillfällen. Mitt filmtips till er. Se den gärna på torsdag som är den dag Halloween firas. För jo - likt julafton har Halloween ett fast datum och det datumet är 31 oktober. Alltid.