Sidor

fredag 25 oktober 2013

United in green: A England, Fated prince

Vakna med nackspärr och huvudvärk är fina grejer det. Går sådär att plugga då, kan vi väl säga. 
Tur i varje fall att solen skiner från en klarblå hösthimmel så att jag kan visa upp veckans bidrag till Skimmerskuggans holofredag i all sin glans, samtidigt som jag fortsätter mitt deltagande i United in green för att väcka uppmärksamhet kring depressioner.


Jo, Fated prince är visst det grön. Kanske inte jättemycket men lite grann i varje fall. Grågrönt är det, någon sorts olivgrön eller mörkt militärgrön. Lite lerig och otroligt snygg med fantastisk holo. Inte helt linjär men snubblande nära. Det ser grönare ut i verkligheten är på mina bilder, samt att de gröna tonerna syns allra bäst när det inte är direkt solljus på det, som att det försöker gömma sig lite i bakgrunden.


En aning holosjukt är det dock och jag använde mig att av tre lager och en gnutta tålamod för att täppa till baldspots och ojämnheter. Hade jag laddat med tålamod från början hade nog två lager räckt, om jag bara hade varit försiktig med att gå över samma ställe med penseln innan lacket hunnit torka till lite.
Som plåster på såren torkar det snabbt som attans amalia under Seche vite.


Det syns inte att den här scarfen är kamouflagemönstrad men det är den, i grått och mörkt militärgrönt. Supergosig älsklingscarf som jag norpade åt mig på herravdelningen på H&M för en dryg månad sedan för under hundralappen. Jag bor nästan i den sedan dess.

Betyg 5/5