Sidor

lördag 12 oktober 2013

Depend #2083, Sapphire blue

Jag kunde ha svurit på att jag såg på skyltstället i butiken att de här lacken hade namn, men jag hittar inget annat än numret på flaskan och jag hittar ingen information om namn på hemsidan heller. Ett Chameleon-lack är det i varje fall och duokromt så det förslår.


Det här lacket är valt av Lilla E som ville att jag skulle ha blåa naglar (*suck*). Känner mig ganska nöjd med att jag lirkade fram ett som är lika delar lila och så en liten hint av grått också. Mycket tydlig duokrom effekt också, så det här tycker jag är riktigt tjusigt.


Jag har en liten skada på långfingernageln så det där har inget med lacket att göra. Jag lackade två ganska flödiga lager och med det blev det lite spill där jag inte riktigt ville ha det (nagelbanden igen) men på det stora hela var det lätt att måla med och torkar hyfsat fort under Seche vite.


Det är väldigt svårt att matcha duokromer, men den här fina blå skålen förtjänar en plats på bloggen tycker jag. Jag har fått dem (för jag har två) i present av en BFF och just den här står vid spisen och innehåller flingsalt.

Betyg 4/5

Edit: Med hjälp av Annefia vet jag nu att det här heter "Sapphire blue". Bra med läsare som orkar forska åt en...