lördag 12 oktober 2013

Depend #2083, Sapphire blue

Jag kunde ha svurit på att jag såg på skyltstället i butiken att de här lacken hade namn, men jag hittar inget annat än numret på flaskan och jag hittar ingen information om namn på hemsidan heller. Ett Chameleon-lack är det i varje fall och duokromt så det förslår.


Det här lacket är valt av Lilla E som ville att jag skulle ha blåa naglar (*suck*). Känner mig ganska nöjd med att jag lirkade fram ett som är lika delar lila och så en liten hint av grått också. Mycket tydlig duokrom effekt också, så det här tycker jag är riktigt tjusigt.


Jag har en liten skada på långfingernageln så det där har inget med lacket att göra. Jag lackade två ganska flödiga lager och med det blev det lite spill där jag inte riktigt ville ha det (nagelbanden igen) men på det stora hela var det lätt att måla med och torkar hyfsat fort under Seche vite.


Det är väldigt svårt att matcha duokromer, men den här fina blå skålen förtjänar en plats på bloggen tycker jag. Jag har fått dem (för jag har två) i present av en BFF och just den här står vid spisen och innehåller flingsalt.

Betyg 4/5

Edit: Med hjälp av Annefia vet jag nu att det här heter "Sapphire blue". Bra med läsare som orkar forska åt en...

12 kommentarer:

 1. Snygg blått lack.. Gillar den mycket.

  SvaraRadera
 2. Älskar dom här lacken frå Depend. Du kan hitta namnen på deras Facebook har jag upptäckt. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622889021066413&set=a.622888997733082.1073741849.174488719239781&type=1&theater

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah tack! Då är det här "Sapphire blue". :)

   Radera
 3. Den är väldigt fin, den där!

  SvaraRadera
 4. Såååå snyggt. Underbara skiftningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Överraskande fina skiftningar. Hoppas de andra lacken bjuder på samma tjusighet.

   Radera
 5. De har lyckats med en del av dem i denna kollektionen. Vissa byter färg utan något jobb alls medans andra mest bara är metalliska, detta är en av den övre halvan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att se om jag bar hem något som inte kommer vara till belåtenhet då. :)

   Radera
 6. Det ser verkligen jättevackert ut!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!