Sidor

fredag 11 oktober 2013

China glaze, Don't make me wine

Jahaja... Kamerabatteriet tog slut och eftersom jag är lat så laddade jag det inte och när jag väl gjorde det var Don't make me wine lite slitet och jag tänkte jag skulle bättra på det och sedan tog jag på mig vantar och sabbade alltihop så. Ja. Slitet och ser väldigt konstigt ut på pekfingret. Orkar inte göra om hela härligheten just nu dock, så ni får hålla till godo.


Jag har ju sagt flera gånger att jag inte ska köpa vinröda lack men lyder jag någonsin mig själv? Klart att jag inte gör. För vinrött är så satans snyggt. Här från höstkollektionen Autum nights i form av ett skimmerlack som är vinrött åt det lila/cerisa hållet. Toksnyggt verkligen.


Jag har två lager av lacket och har vetat sedan jag fick dagsljus på det (lackade en sen kväll) att jag skulle behövt ett tredje. Det är lite flammigt, vilket oftast inte spelar någon roll med just vinrött, det är snyggt ändå liksom. Upplevde en hel del ränder och bald spots i lackningen. Formulan är lite åt det rinniga hållet och lacket hade inga problem att hitta ner i nagelbanden.
Det här är dock ett sådant där lack som jag tycker är värt besväret bara för att det är så snyggt.


Jag har som vanligt problem att hitta något att matcha med när det är vinrött på tassarna och jag tror den här tavlan har fått tjänstgöra förut. En av mina älsklingstavlor i huset, ett arv efter älskade makens farfar.

Betyg 4/5