söndag 15 september 2013

Totally Adam, Stars in my black and blue sky

Sista lacket av mina Totally Adam-lack, sedan återgår bloggen till att visa lack som det finns en sportmössa att du kan hitta i butik. Inspiration till lacket och ett (eller två) låtklipp du inte får missa hittas i slutet av inlägget. Som vanligt.


Stars in my black and blue sky är mycket lämpligt ett mörkt blågrått lack, ganska dämpat i tonen. Jag är nöjd med färgen på det här även om det blev lite mörkare än vad jag hade tänkt och därför kan det vara lite svårt att se stjärnorna jag har strösslat ner i det här. Svarta, vita och silverprismatiska stjärnor varav de ljusa är de som syns bäst.


Återigen är det tre lager av lacket och återigen var det lite flammigt. Drabbar som sagt bara mig (och I som får ett ex av varje lack eftersom det var hon som kom med idén) så det är ingenting jag bryr mig om så vidare värst. Det krävdes lite fiskande för att få upp stjärnorna men det är ju inget ovanligt när det gäller stora glitter.
Jag har använt mig av Seche vite-metoden på alla mina Totally Adam-lack så det har varit väldigt lätt att skala av lacket efter ett tag. Metoden är nämligen lite väl effektiv på mig. Jag borde testa ett sådant där glitterunderlack från Nail Pattern Boldness någon gång.


Stjärnor matchas med stjärnor. Här i omvänd färgordning i form av min vita skjorta med broderade mörkblå stjärnor, som jag reafyndade på BikBok i våras.

Jag har sparat det här lacket till sist eftersom inspirationen till det här kommer från en Adam Lambert-sång som jag älskar lika mycket som "Aftermath" som inspirerade det första lacket jag visade. Första gången jag hörde "Underneath" var det som att få en käftsmäll. Redan vid det första pianoackordet visste jag att att det skulle bli smärtsamt och vid slutet av lyssningen grät jag. Rätt in i hjärtat.

A red river of screams
Underneath
Tears in my eyes
Underneath
Stars in my black and blue sky
And underneath, under my skin
Underneath the dephts of my sin
Look at me now do you see?

Det finns ingen video till den här låten (heller) men här är en textversion med en fin bild av Adam.


Och en liveversion som.... Alltså... Look at his precious little face! Baby...


8 kommentarer:

 1. Väldigt fin liten kollektion! Fall into the Glitter är min favorit :)

  SvaraRadera
 2. grymt fint och valdigt glossy :) xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja glossy är det verkligen, men det kanske jag ska ära Seche vite för. :)

   Radera
 3. Åh, jag gillar det här rökigt mysiga! Och så lite stjärnfall på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju inte annat än vara nöjd med tanke på att det ser ut som en stjärnhimmel och det passar så otroligt bra till låten.

   Radera
 4. Det här var riktigt läckert! Gillar stjärnorna och den mörka mustiga färgen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är faktiskt väldigt nöjd. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!