lördag 14 september 2013

Totally Adam, Sexual tic-tac-toe

Sexual tic-tac-toe är näst sista lacket av Adam Lambert-hyllningen. Inspiration och sådant efter bilderna, som vanligt alltså.


Även om det här är en jättehärlig knallrosa så är jag aningen besviken. Jag ville nämligen ha det mer rött. Fast även om det inte blev rött, och jag är lite besviken över det, så tillhör det här favoriterna av mina egenfrankade lack.
I den skirt ceriserosabasen simmar det runt oregelbundet rosa glitter och även rosa prismatiskt glitter.


Tre lager verkar vara en gemensam nämnare för mina lack. Jag upplevde inte alls lika mycket vnl på riktigt som bilderna visar, men det var ganska svårt att få färgen jämn på nageln. Brottades lite med flammighet och sådant, men bryr mig inte jättemycket eftersom det ändå bara drabbar mig.
Det torkar i varje fall fort under lite Seche vite. Eller mycket Seche vite eftersom mina glittertäta skapelser slukar topplack med hull och hår.


Det här har varit min knallrosa mp3, numera är den Lilla E:s. Fullproppad med Adam Lambert och Lady Gaga och One Direction. Mammas lilla snutta.

Att det är både Adam Lambert och Lady Gaga på mp3n nämner jag inte av en slump. Det här lackets inspiration kommer nämligen från låten "Fever" som ligger på Adam Lambert debutalbum "For your entertainment" och det är Lady Gaga som skrivit den. På planeringsstadiet hade jag tre lack med namn från "Fever" inklusive låttiteln, men till sist bestämde jag mig för Sexual tic-tac-toe mest för att det låter så himla roligt.

There he goes my baby
Walks so slow
Sexual tic-tac-toe
Yeah I know we both know
It isn't time, no
But would you be m-mine?

Den här liveversionen är lite... het. Inte undra på att det finns de som shippar Adommy. Alltså Adam och hans gitarrist Tommy.


4 kommentarer:

 1. Det här var läckert, men förstår din tanke om att det hade varit ännu snyggare med mera rött i. Men hey du har ju lyckats kanonbra ändå ju....! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju inte missnöjd, bara inte nöjd. Om du förstår vad jag menar. ;)

   Radera
 2. Också superfint lack, jag gillar sådana här rosaröda lack. När det är glitter i så brukar jag tycka de blir superfina med matt topplack också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det torkade faktiskt ganska matt men jag älskar ju blankt så...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!