Sidor

torsdag 5 september 2013

Picture polish, Paradise

Det underbara med tidsinställda inlägg. Jag befinner mig på utbildning men bloggen lever ändå, dock med begränsad möjlighet för mig att svara på kommentarer, men det kommer svar - jag lovar. Jag ska bara komma hem först.


I raden med lack-som-jag-är-rädd-att-de-skulle-bli-stående-och-därför-tvingar-mig-själv-att-använda har turen kommit till Paradise från Picture polish. Ett lack som jag tyvärr blev lite underväldigad av. Det är mycket finare i flaskan.
Väldigt skir petrolfärdad jelly med glitter i magenta och rosa och miniglitter i grönguldblå toner, anar kanske en lite prismatiskt där men jag är inte helt säker.


Det här är fyra tunna lager, fortfarande med lite vnl men inte så det stör. Lättlackad men tar god tid på sig att torka. Hann sätta flera hack i det tyvärr. Tänker att det här troligen hade varit mycket finare som layering ovanpå ett mörkt lack.


Eftersom jag blev lite besviken på det orkade jag inte leta längre än till vad jag hade på mig och matchade således med mina spräckliga byxor från H&M.

Betyg 3/5