torsdag 19 september 2013

Orly, What's the password?

Promobilderna till den här kollektionen från Orly och namnen på lacken får mig att tänka på "Eyes wide shut". En av de sämsta filmerna jag har sett. Tråkigt nog på bio, så jag blev fattig på kuppen också. 


What's the password? är i varje fall ett tjusigt lack som får mig att tänka på kopparmynt och höstsol som strålar ner genom gyllene trädkronor.
Basen är skirt orange och där finns skimmer i guld och rött. Lite som om man finmalt China glaze-lacket Electrify. Helhetsintrycket blir dock koppar. Eller orange och guld. Superfint.


Eftersom det här är ganska skirt så behövde jag tre lager för att uppnå den här täckningen. Lätt att lacka med och inte svårt att göra tunna lager av. Precis som jag vill ha det. Jag vet inte om de har ändrat penseln när de ändrade flaskdesignen (för jag har varit för lat för att kolla det) eller om det är jag som vant mig vid den för jag tycker inte Orlys penslar är värst sladdriga längre.


Klättrade inte upp i något träd för att matcha mot höstsol som strilar ner genom en guldgul trädkrona. Nöjde mig finfint med att matcha med rodnande blad på min pion. Älskar färgerna i naturen på hösten - älskar.

Betyg 4/5

10 kommentarer:

 1. Åh såå snyggt, det här åkte upp på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt vackert. Trodde jag skulle lacka om idag men nej. Det får sitta kvar.

   Radera
 2. Vad snyggt det är! Verkligen höstigt!

  SvaraRadera
 3. Vilket spännande lack! Måste verkligen utöka min Orly-samling...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många skönheter hos Orly, verkligen. :)

   Radera
 4. Åh, så fint! Den här typen av lack älskar jag att bära nu på hösten. Färgerna som hör hösten till är verkligen underbara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar hösten. Naturen bara exploderar!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!