Sidor

måndag 30 september 2013

Orly, Risqué encounter

Trodde ni jag hade tröttnat igen? Då trodde ni rätt. Fast mest har jag varit out and about och inte haft tid att nagelblogga. Det här sitter dessutom fortfarande på, har gjort så sedan i lördags på morgonen faktiskt och eftersom bilderna är helt nytagna så bjussar jag på en sliten manikyr den här gången. Komplett med chippat lack och tipwear. Kommer lacka om vilken dag som helst dock. Och inte sluta blogga - promise.


Risqué encounter blev mitt lackval till helgens festligheter. Härligt röd crelly som drar aningen åt orange. Det är en sådan där pigg och glad röd som jag gillar. Klassisk och fullkomligt underbar.


Det här är tre ganska så lättlackade lager. Det är lite rinnigt så det gäller att se till att inte ha för mycket färg på penseln. Och penseln i Orlys flaskor är inte alltid så roliga att lacka med. Det här gick halvbra i varje fall. Eftersom det var en festmanikyr hade jag bemödat mig med att göra en clean up om jag hade tyckt det behövdes, men det tyckte jag inte.


Jag har gjort två saker den här helgen som krävt en del energi. Vinkat av Stora J i Uppsala där hon ska plugga några månader så ja - min lilla flicka har blivit stor och ska ut i kriget! (Citat från en film. Den som vet vilken får ett erkännande från mig.) Dessutom har jag varit på ett hallaballoo-stort bröllop och det var ganska så jättejobbigt att beblanda mig med så mycket folk när jag mår lite allmänt skit och brottas med ångest. Men det gick.
Till bröllopet hade jag på mig dagens matchningsobjekt, en härligt prickig klänning som jag köpt från Modcloth. Livsfarligt ställe att titta in på. Jag har en wishlist där som är lika lång som jag.

Betyg 4/5