Sidor

tisdag 3 september 2013

Nails inc., Baker street

Största fasan för mig att testa av mina jag-är-så-jävla-fånig-lack var helt klart Baker street från Nails inc. Jag hade längtat efter det ända sedan mina Blå Måndag-dagar där det här brukade vara flitigt representerat. Och så köpte jag det. Och så blev det stående. Och nu har jag tvingat mig själv att måla med det. 


Jag tyckte inte alls att det såg lika fantastiskt ut i flaskan som det gjorde inne i mitt huvud, och jag var faktiskt på vippen att ställa tillbaka det i hyllan när jag äntligen hittade det i butik, men någon måtta på fånigheterna måste det ju vara. Alltså fick det följa med hem och även om det inte såg fantastiskt ut i flaskan så är det det på naglarna. Precis vad jag hade drömt om faktiskt. Ljuvligt, knallig blå. Jag vill säga kornblå, andra kanske vill kalla det kleinblå.


Lite åt crellyhållet tycker jag att det är, något rinnigt så det gäller att passa sig så det inte flyter ut där man inte vill ha det. Jag har tre lager av lacket på mina bilder. Egentligen räcker det förträffligt med två, men jag hade varit lite slarvig på högerhanden och när den fick ett lager till så fick alla tio naglarna det av bara farten.
Torkar och härdar supersnabbt med Seche vite.


Traskade igenom hela huset två gånger innan jag bestämde mig för att matcha med mobilen som hänger i vardagsrummet. Den köptes till Chilipojken när han var bebis, att ha över sängen. Han anser sig dock ha växt ifrån den för länge sedan, men mamma och pappa science fiction-nörd ville inte göra sig av med den. Köpt på IKEA för ungefär 13 år sedan.

Betyg 5/5. Jag är nöjd - mycket nöjd. Det här är ett Topp 20-lack.

Nu hade jag kunnat köpa det här lacket bara för vad det heter. Eftersom Sherlock Holmes bor på 221B Baker street... I helgen wrappade man säsong 3 så nu är det bara väntan kvar.