Sidor

söndag 8 september 2013

NailArt Sunday: Max Factor, Fantasy fire

Söndag idag och idag slumpar det sig som så att jag faktiskt har två lack på naglarna så att jag kan vara med på Lelas NailArt Sunday! Inte illa pinkat av en trähäst.
Vill bara "varna" för två saker redan nu - det här är slitet. Jag har haft det på mig i flera dagar utan att fotografera det eftersom jag inte är helt nöjd och först inte tänkte visa det så här. Och eftersom jag inte är helt nöjd så kommer jag heller inte att sätta ett betyg på Fantasy fire idag, jag ska prova det på ett annat sätt innan det får ett betyg av mig.


Fantasy fire från Max Factor är ett sådant där lack som jag har lä-hä-hängtat efter så jag blev inte ledsen, inte alls, när underbaraste Cactus langade ett till mig från Island. Vad jag däremot kanske blivit lite ledsen över är att jag lade det över svart. Jag skulle ha försökt matcha upp basfärgen här och kört på lila eller blått, jag tror det hade blivit mycket finare. Inte för att det är fult nu heller, men av de där blå och lila tonerna ser jag ingenting just nu, och det är ju lite tråkigt.
Eftersom Fantasy fire är ett effektlack så lade jag det över svarta Camelot från A England. Och det är ju inte pjoskigt det heller utan skiftar i färg från guld till grönt till brunt till djupaste rött. Det är ett rejält spektrum av färger och alla är inte med på mina bilder.


Två lager av vardera lacken och det torkar utomordentligt snabbt och snällt med Seche vite över. Inga problem att lacka med Fantasy fire, det lägger sig där penseln är utan att valla sig eller rinna eller vara annorstädes besvärligt. Det är bara trevligt att lacka med helt enkelt.


Och vad matchar man ett färgskiftande lack med? Ett färgskiftande ljus kanske? Ja så får det bli.