söndag 22 september 2013

Kicks, Gothic glam

Massor med katthår på de här bilderna. Jag bjuder på det. Just nu sitter Cullen the cat och tycker jag ska öppna kranen i köket så han kan få dricka. Söt pryl det där.


Om man går in på Kicks sida för att ta reda på om det här lacket verkligen heter Gothic glam, eftersom lacket är så mörkt att det är svårt att läsa på (den genomskinliga) etiketten, så möts man av en bild på ett syrénlila lack. Eh.... Nej? Det är är visserligen lila, men som synes redigt mörkt och dessutom innehållandes blått skimmer. Jag tycker det är supersnyggt.


Jag målade på tre lager av det här av bara farten. Det är en aning rinnigt och verkade väldigt nyfiket på mina nagelband, men jag har återigen klarat mig utan clean up, för jag är för lat. Normal torktid under Seche vite.


Han är ju inte lila, Darth Vader i nalleform, men så söt att jag tycker ni ska få hälsa på honom. Sitter i vanliga fall på sänggaveln till min och älskade makens säng. Varför bli vuxen om man kan låta bli?

Betyg 3,5/5

Jag sa ju det...


2 kommentarer:

  1. Härligt höstlack och dessutom så är ju katten hur söt som helst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är mattes lilla gosapparat! Myskissen. :)

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!