Sidor

söndag 1 september 2013

H&M, Wintersky

Klart att Lilla E ska få välja bland mammas risk-att-de-blir-stående-för-att-jag-är-knäpp-lack. Hon valde duo/multikroma Wintersky från H&M. Jag känner här att det är en jämförelse på gång med Not like the movies och Peace love & OPI från OPI och For the twill of it från Essie. Ska bara få hem dem först. På pappret är det lika i varje fall.


Silver som grundfärg som flashar över mest i rosa men även i grönt. Hade dock problem att fånga det gröna på bild, det tittade helst fram i lite sämre ljus.


Tre lager har jag och jag tyckte det behöves. Nu målar jag ganska tunna lager, men jag har läst om de som fått det täckande på ett eller två lager. Dit hörde alltså inte jag. Lätt att lacka med och torkar fort som f*n. Inte mycket till penseldragsmärken heller. Med andra ord tycker jag dock ni kan pallra er iväg till H&M och köpa det här. Jag tror inte ni blir besvikna.


Det är svårt att matcha kromatiska lack och med tanke på årstiden blir det svårt med en Wintersky att matcha mot också. Så jag plockar upp silvret i min matchning idag. De här silverskedarna fick jag varje år på min dopdag av min gudmor/moster tills dess jag hade ett dussin. Jag kallar dem drottningskedar. Om de verkligen heter det eller om jag kallar dem det av någon annan anledning vet jag inte. Kan ha med kronan att göra. Fina är de i varje fall, och goda att äta tårta med.

Betyg 4/5