söndag 1 september 2013

H&M, Wintersky

Klart att Lilla E ska få välja bland mammas risk-att-de-blir-stående-för-att-jag-är-knäpp-lack. Hon valde duo/multikroma Wintersky från H&M. Jag känner här att det är en jämförelse på gång med Not like the movies och Peace love & OPI från OPI och For the twill of it från Essie. Ska bara få hem dem först. På pappret är det lika i varje fall.


Silver som grundfärg som flashar över mest i rosa men även i grönt. Hade dock problem att fånga det gröna på bild, det tittade helst fram i lite sämre ljus.


Tre lager har jag och jag tyckte det behöves. Nu målar jag ganska tunna lager, men jag har läst om de som fått det täckande på ett eller två lager. Dit hörde alltså inte jag. Lätt att lacka med och torkar fort som f*n. Inte mycket till penseldragsmärken heller. Med andra ord tycker jag dock ni kan pallra er iväg till H&M och köpa det här. Jag tror inte ni blir besvikna.


Det är svårt att matcha kromatiska lack och med tanke på årstiden blir det svårt med en Wintersky att matcha mot också. Så jag plockar upp silvret i min matchning idag. De här silverskedarna fick jag varje år på min dopdag av min gudmor/moster tills dess jag hade ett dussin. Jag kallar dem drottningskedar. Om de verkligen heter det eller om jag kallar dem det av någon annan anledning vet jag inte. Kan ha med kronan att göra. Fina är de i varje fall, och goda att äta tårta med.

Betyg 4/5

15 kommentarer:

 1. Jag gillade detta skarpt! :) Det verkas dock som OPI't och essien båda är mer mörk än detta ljussilvriga men jag har inte heller någon av de båda så kan ju inte gå i god för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju hoppas att de inte för alltför lika, men jag ska jämföra när de ramlat ner i brevlådan. :)

   Radera
 2. Köpte detta i veckan och blev överraskad när jag swatchade upp den, inte alls så skir som jag trodde. Ska bli kul att testa.
  Fick också sådana skedar (inte samma modell dock) men mina är spårlöst borta och har varit i över ett år. Skyller på den kortaste och mest klåfingriga i familjen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... Var kan han ha lagt dem tro? ANtagligen på något bra ställe. ;)

   Radera
  2. Förmodligen på samma braiga ställe som den gröna spelplanen till Bebbens Lotto för den är också spårlöst borta;)

   Radera
 3. Stiligt och lite classy tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt fint, väl värt att ha i samlingen. :)

   Radera
 4. Älskar när lacket torkar snabbt, så detta får jag definitivt leta efter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästan allt torkar snabbt med Seche vite, men det behöver ju ha den förmågan även utan för att man ska bli riktigt nöjd. :)

   Radera
 5. Fina bilder på ett fint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Och javisst är det fint!

   Radera
 6. Snyggt! Jag har Peace & love & OPI och jag tycker (utifrån dina bilder då) att det är mörkare än detta. Skulle absolut inte kalla dom dupes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sicken tur att de troligen inte är alldeles för lika, men jag kommer göra en jämförelse ändå. Bara för att jag kan. Så fort jag får lacken... *stalkar brevlådan*

   Radera
 7. Det här lacket är jag väldigt sugen på för egen del också. Jättesnyggt!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!