Sidor

tisdag 10 september 2013

H&M, Shanghai nights

Jahaja. Vad ska jag skriva om det här lacket då? Shanghai nights har lämnat mig tämligen oberörd och jag har faktiskt sabbat det (frankar) utan att vara minsta lilla upprörd över det. 


Petrolgrön jelly med massor av blått skimmer ger en duokrom effekt utan att vara duokromt. Färgerna är jättefina ihop och jag trodde verkligen att jag skulle älska det här lacket men jag känner bara -  bleh.


Tre lager, rinnigt och jag hatar den där förbannade jättekorken som H&M tackålov verkar ha slutat med nu. Finns dock kvar på den här. Torkar snabbt men krympte under min Seche vite så nu har jag tip wear. Spelar inte så stor roll eftersom jag, som sagt, just nu slabbar med aceton, suspension base, nagellacksoffer och glitter för att skapa en ny Totally-kollektion. Har två lack kvar att göra innan jag börjar lacka och visa. Aningen mer entusiastisk över det faktiskt.


Heter lacket något med night så matchas det väl lämpligtvis med ett par träningsbyxor med stjärnmönster. Tur att jag nyss har skaffat ett par sådana då.

Betyg 2/5