onsdag 18 september 2013

Essie, Come here!

Ack du stygga potatisskalare som inte bara skalade potatis utan även nagellack. Hade det inte varit för dig hade jag kunnat bära det här lacket ett tag till. Ringfingret hälsar och tackar för uppmärksamheten.
Och nej - jag har inte skalat av mig fingret, bara nagellack.


Come here! har ett utropstecken i namnet. Inte mitt påfund med andra ord. Krämkorall, aningen mjölkig. Det beror helt och hållet på ljuset om det drar mest åt rosa eller orange eller rött så jag bestämmer mig för att det här är korall, rätt och slätt. En färg jag gillar och trivs i.


Ganska fluffig formula så det var ungefär omöjligt att måla i tunna lager. Lite rinnigt också som ni ser på allt lack jag har i nagelbanden. Orka clean up när jag ändå bara sitter hemma och ugglar. Två lager slutade på och det torkade fort som attan.


Dessutom matchar det min träningsjacka sisådär perfekt. Borde ha på mig det här varje gång jag är ute och stavgår eller joggar eller vad jag nu får för mig att göra.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Kram från Lindchen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kram tillbaka. Och nästa gång du är i Örebro så HÖR DU AV DIG SÅ JAG FÅR KRAMA DIG PÅ RIKTIGT! ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Jag med! Dumma potatisskalare. ;)

   Radera
 3. Det var väl bra att du hade lack så du inte skalade av nageln också! Jag har varit tacksam för mitt lack ett flertal gånger då det har räddat fingertopparna.
  Härligt knallröd färg! Och så skönt att du inte städar lackningen en massa, då känns det mer ok att jag också slarvar med det ibland! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag sa till maken! Gissa hur ont jag hade haft annars nu. Ajajajaj...

   Ha! Jag städar ALDRIG. Är alldeles för lat för det. Det mesta försvinner ju ändå när man tvättar händerna och gnor lite. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!