Sidor

torsdag 26 september 2013

Essence, Breaking dawn pt 2: Jacob's protection

Jag har fått en present! Det var ett tag sedan är klart, men det här lacket ville inte A Strangershouse-Sandra behålla och eftersom hon listat ut att jag är en Twilight-nörd (undrar hur hon listade ut det) så skickade hon det till mig. Lacket tillhör tydligen en kollektion med inspiration av Twilight-filmen "Breaking dawn 2" och det heter Jacob's protection. Varglack alltså.
Det är dessutom min första bekantskap med Essence, så det är bara plus i kanten.


Jag kan ha lurat älskade maken här, det kan jag. Han valde nämligen (till min bestörtning) blått av alla färger i regnbågen och då plockade jag fram det här. Han godkände det visserligen innan han åkte till jobbet, men frågan är om han hade gjort det om han vetat att det var en svart med blått skimmer. Man ser något i det som skulle kunna vara lila prismatiskt skimmer också, men väl på nageln ser det nästan bara ut att vara blått. Ja - förutom att det är svart då.


Sedan lurade jag mig själv också. Jag trodde nämligen att det räckte med två lager, som jag har på bilderna, men det hade absolut behövts ett lager till. Lite väl flammigt.
Det är bred pensel i det här lacket också. Tokbred. Så där så man bleknar lite om man "lider" av smala-naglar-syndromet. Det gick att måla med, men det var inte lätt.


Jacob spelas av Taylor Lautner så jag gör mitt bästa för att gömma honom när jag matchar med min lyxbox som jag köpte filmen i. Är man galen så är man och jag är galen.

Betyg 3/5