Sidor

tisdag 17 september 2013

Claudia, Ocean deep

Titta vad jag fick i min senaste Glossybox! Och ack så besviken jag blev. När man för en gångs skull får ett nagellack i fullsize så är det ett man kan köpa på Coop. Känns ju sådär spännande. Dessutom i en färg jag inte skulle ha valt själv, för det här har man sett förut. Äger i en massa varianter till och med.


Ocean deep är mörk turkos, eller teal som jag vill säga. Skiftningar i grönt och känns lite guldigt. Förvisso fint, men ingenting som får hjärtat att klappa lite extra. Känner att jag är ganska så rejält trött på blått och teal och alla dess kompisar. Vill pausa med andra färger ett tag nu.


Två lager som torkar snabbt. Lite penseldragsmärken, men inte så att det blir hemskt att titta på. Lite tipwear eller så har det krympt. Behöver nog tunna ut min Seche vite.


Letade inte jättelänge för jag har huvudvärk och hade inte lust. Valde att matcha med etiketten på en flaska absint. Vieux Pontarlier är min favorit av de jag har hemma. Ska på absintkväll på fredag. Hoppas att mina nack/huvudvärksproblem är över två (har haft dem i två veckor nu, till och från) så att jag kan dricka mer än ett glas. Två vore gott, eller tre.

Betyg 3/5