Sidor

tisdag 20 augusti 2013

Nytt sedan sist

Puh! Färdig med Cactus-lacken nu och en ganska så sprängfylld låda med otestade lack att jobba av. Som dessutom ökas på hela tiden. Med bland annat det här.


Från NailMail kom de här sötnosarna häromdagen. Picture Polish-lacken Sea jewel, White wedding och Paradise.
Karin har beslutat sig för att lägga ner NailMail efter det här året. Det är jättesorgligt tycker jag och jag kommer verkligen sakna det här sättet att shoppa lack på, att grotta ner sig i ett märke varje månad. Än så länge finns det dock tid att shoppa på sig A England, Nubar och Glitter Gal samt att botanisera i överskottsshoppen. Gör det.
Och lycka till Karin!


Hade missat att köpa H&M-lacket Wintersky så det gjorde jag något åt. Älskade maken och jag skulle köpa födelsedagspresent till Lilla E på Eleven, och ville komma upp i fraktfritt. Plättlätt - särskilt som de hade köp tre betala för två på alla nagellack. Det blev China glaze-lacken Are you jelly?, Tongue & chic och Gossip over Gimlets. Det sistnämnda väldigt mycket köpt för sitt namn.


Inte nagellack med nagellacksrelaterat - glitter. För jag ska franka igen. Jajamensan vad jag kommer tråka ut er. Har fem små lack i åtanke den här gången, med musikaliskt tema.