torsdag 8 augusti 2013

Nytt och headerstatus

Nej. Jag kunde inte låta bli. Vare sig när jag var på H&M med Lilla E häromdagen eller när jag var på CityGross igår (för CityGross ligger bredvid Systembolaget och jag orkade inte ta mig över den jättetrafikerade vägen för att bara köpa en liter mjölk på Ica. Annars undviker jag CityGross because of reasons.)


På H&M plockade jag på mig Newlyweds (för Lilla E ville det) och Samba...


...samt Shanghai nights och Lindalicious (som inte alls är sådär orange på riktigt, mer rödorange).


På CityGross hittade jag Star Nails igen och plockade på mig ljusrosa NP14, cerisa NP15 (jädrar vad kameran blaskat ur färgerna) och röda NP09.
Ett av dessa kommer ni få se i ett gästinlägg senare idag. Jag har mest köpt dem (och Newlyweds) för ett pågående frankenprojekt.

Angående headern - ni har ett tag på er att rösta här bredvid så vill ni absolut inte se en header här så får ni skynda er att tala om det för mig. Jag har en ny header fixad och färdig, men har inte bestämt mig än huruvida jag kommer använda den eller inte. För oavsett vad ni röstar fram för resultat så är det ju i slutändan jag som bestämmer. Jag är mest bara nyfiken på er åsikt.

4 kommentarer:

 1. Lackinköp är alltid lika trevligt, ska bli kul att se ditt frankenprojekt...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bara skaffa mer glitter först.... ;)

   Radera
 2. Samba såg intressant ut, måste kika om jag kan hitta det i butik! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det är ganska nytt så det borde inte vara så svårt hoppas jag. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!