måndag 12 augusti 2013

Nails inc, Brook street

En liten paus i Cactuslacken så ni inte tror jag har övergivit er helt. 
Jag har alltså drabbats av en allergisk reaktion på mitt hårfärgningsmedel som bland annat lett till att jag fått kliande utslag på händerna med svullna fingrar som följd. I helgen har det varit riktigt illa - jag valde bland annat att stanna hemma från en fest för att det var så besvärligt och gjorde ont. Just nu har jag nakna naglar, bara baslackade. Orkar liksom inte ens fundera på vilket lack jag ska måla med härnäst innan den här skiten i händerna gett med sig. Det är bättre nu, men inte bra.


Brook street från Nails inc bar jag innan jag färgade om håret. Jag fick med det i en Glossybox och det har inte alls den här mesiga rosa koralltonen på riktigt. Det är ett riktigt lysande korallrosa skulle jag vilja påstå. Hade det inte torkat blankt hade jag misstänkt neonpigment i det. Det är kanske inte en färg jag hade  valt själv men jag trivdes oväntat bra i det faktiskt.


Jag minns så klart inte hur många lager det här är men jag misstänker att det är två eftersom det nästan alltid är två lager när jag lackar med Nails inc. Jag gillar överlag det här märket, lacken är lätta att måla med (sedan är kanske korken lite i största laget på de stora flaskorna), bra pensel och snygga färger. Synd att de ska vara så attans svåra att få tag på. Av de fyra jag har/har haft i samlingen kommer tre från olika Glossyboxes.


Matchar med min tandborste! Jag gillar verkligen Jordan-tandborstarna med olika mönster i skaften. Särskilt som de finns med litet borsthuvud vilket är det allra bästa för mig att borsta med. Jag har använt barnborstar förut för att komma åt ordentligt, men sedan Jordan släppte den här serien är jag trogen köpare av deras olika designer. Och här passade de rosa blommorna så bra ihop med nagellacket jag bar dessutom.

Betyg 3/5

8 kommentarer:

 1. Väldigt fin färg tycker jag.
  Vad hemskt med din allergireaktion. Hoppas verkligen det ska släppa så du får bli bra igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy f*n vad dåligt jag mått. Just idag är det bra, men sist jag sa så fick jag bakslag. Så *peppar peppar*

   Radera
 2. Ahh, tack för påminnelsen, det där lacket hade jag glömt bort. Får testa det! Ser ju snyggt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Positivt överraskad faktiskt. Blev lite besviken på det i flaskan, men väl på var det inte så pjoskigt.

   Radera
 3. Fint lack och fin tandborste! Hoppas händerna blir bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan nog friskförklara dem om ett par dagar. Fick på mig mina ringar igen igår kväll och det ser jag som ett bra tecken. :)

   Radera
 4. Just de där tandborstarna är min favoritsort. =) Och korall är alltid uppiggande tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korall är fina färger både för tassarna och gaddarna. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!