Sidor

onsdag 14 augusti 2013

Kollektionssammanfattning: Cactus' nail polish, Spectrum

Dags att sammanfatta Spectrum-kollektionen från Cactus' nail polish, eller bara Cactus som jag kallat dem. Jag fick 4 av de 5 lacken i kollektionen, eftersom jag redan hade Astatine från förra året. Då hamnade Astatine högst upp på min lista, och det kanske det hade gjort i år också, men det är Boron jag använt mest av faktiskt. Jag är alltså väldigt glad att jag fick en flaska Boron i den nya versionen också, för maken till vacker blå alltså. 
Jag sammanfattar som jag brukar, i snygghetsordning enligt mig. Gissa vilket lack som kommer först...


1. Boron








Utom tävlan i år är alltså svarta Astatine, men jag ville ändå visa det. Det här är förra årets version (och bilder) och det som skiljer är storleken på holopartiklarna, de är lite grövre i årets version och bildar inte riktigt lika tjusiga regnbågar som förra året utan de är ganska splittrade.

Om jag förstått det rätt så finns det möjlighet att Cactus kan göra mer av just den här kollektionen. Det var mest brist på flaskor att hälla upp dem i om jag inte minns fel. Och med tanke på det gensvar jag fått (väldigt många "attans") så hoppas jag att Cactus beställer hem fler flaskor så ni får möjligheten att bära dem ni med. För jisses i min lilla låda vad ni borde få ha de här ni också.