Sidor

fredag 2 augusti 2013

HoloFredag: China glaze, Take a trek

Naglar från i helgen innan jag slog av tumme- och pekfingernagel och kortade ner allihop. Tänkte passa på att visa det här innan jag dundrar på med Cactuslacken som om det inte finns någon morgondag.


Åskmolnsblåa Take a trek visade upp sig från sin bästa sida när jag bar det. Inte bara var det holografiskt utan jag upplevde även en skiftning i färgen från klaraste blå till en murrig gråtonad blå. Kan i och för sig vara holopartiklarna som bidrog med det gråa, men jag tyckte bara det var jättefint.


Den här gången lackade jag det ovanpå underlack och precis som jag misstänkte så blev hållbarheten bättre. Tre dagar satt det, sedan var det så där slitet att jag inte stod ut. Lite tip wear alltså. Precis som jag misstänkte blev det besvärligare att lacka med också. Fyra lager har jag här för trots att jag lät det torka till mellan lagren ville det på vissa ställen ändå följa med lack från underliggande lager när jag målade på nästa. På långfingret fick jag lära mig acceptera att det aldrig skulle gå att täcka över den där lilla retliga bald spoten jag fick redan på första lagret.


Take a trek matchas lämpligen med en Star trek film. För jo - det var trekkern i mig som helst av allt ville ha den här flaskan. "First contact" är en av mina favorit Star Trek-filmer (det finns 12), och den var lite lagom blå för dagens matchning.

Betyg 4/5