Sidor

fredag 9 augusti 2013

HoloFredag: Cactus, Boron

Fastän att jag egentligen inte hade behövt den nya versionen av Boron så behövde jag den eftersom man gamla lilla flaska nästan är slut. Cactus skickade med en ny flaska till mig, den enda jag inte fått av årets Spectrum-kollektion är Astatine. Jag har redan den också nämligen, från förra året.


Boron har en helt fantastisk blå nyans, en sådan där som leker med ljuset. Från dovt jeansblått till klaraste himmelsblått. Årets version innehåller lite grövre holopartiklar vilket således bidrar till mer splittrade holoregnbågar i år. Det gör knappast lacket mindre vackert, bara aningen annorlunda. Som Cactus redan antytt behöver man inte båda versionerna, men jag är glas att jag har dem.


Jag minns faktiskt inte hur många lager jag målade med det här, trots att det var i går förmiddag jag svidade om på naglarna. Jag tror det var tre. Lättlackat i varje fall. Att det är slitet på pekfingret beror helt och hållet på att den nageln just nu är i ett bedrövligt skick - inget jag lastar lacket för alltså.


Nyanlänt i vår dvd-samling. Jag tycker ärligt talat inte att "Avatar" är så värst bra. Lite för förutsebar och en historia vi sett förut otaliga gånger. Däremot är den väldigt snygg, med imponerande cgi-effekter. Snyggare än storyn är bra alltså. Tycker jag. Men barnen gillar den och när man kunde köpa två dvd för 99 pengar så valde vi den här som sällskap till den betydligt bättre "Det femte elementet". Men den är ju blå och passade bra att matcha med helt enkelt.

Betyg 5/5. Filmen får en trea...