Sidor

onsdag 28 augusti 2013

Fnug, Goodie bag

Alltså... Det står Goddie bag på etiketten på min flaska, men jag antar att det bara är en feltryckt etikett och att lacket heter Goodie bag på riktigt. Annars vill jag veta vad en goddie bag är.


Det sista av mina Fnug-lack kommer här. Passar så här på sensommaren tycker jag med ett härligt solgult lack. Eller den där smörblommegula man ser lysa i kohagarna. Visste ni förresten att korna inte äter smörblommorna för att de är giftiga? Smarta djur det där.
Anyhow - det är en ganska knallig gul men ändå mjuk, om ni hänger med på vad jag menar. Ett par nyanser för ljusgul för att vara den där primärgula. Så ja - mjuk och liksom smörig gul.


Som alltid (?) med gula lack är det visst besvär med appliceringen. Fyra lager ser ni här och det är fortfarande lite ränder och ojämnheter. Ingenting som är jättetydligt dock. Annars går det på rätt så bra, inga vallar eller kanter mellan lagren. Jag är dock inte helt bra vän med penseln i Fnug-lacken som jag upplever som alldeles för mjuk och att den nästan slurpar i sig lack som den kan släppa ut lite som den vill.
Överlag är jag inte alls värst imponerad av Fnug. Med tanke på priset tycker jag att kvalitén ska vara bättre i varje fall på redskapet man applicerar varan med.


Hittade bästa matchningen på kryddhyllan i köket, en plåtburk innehållandes Colman's senapspulver.

Betyg 3/5