Sidor

måndag 5 augusti 2013

Cactus, Thallium

Cactus-lacken var det ja. Jag kom visst av mig lite där. Har fått en allergisk reaktion på mitt hårfärgningsmedel (igen - antar det betyder att jag så sakteliga kommer bli blond/vithårig nu) och sitter här med kliande utslag lite var stans och har inte jättestor lust att måla naglarna just nu faktiskt. Men Thallium målade jag med innan eländet började så jag har bilder på det att visa i varje fall. 


Om ni tycker att mina flaskor ser annorlunda ut än era/de ni sett på andra bloggar så stämmer det. Jag är nämligen Cactus försökskanin och har sålunda fått (som i fått) mina lack i andra flaskor, som blivit över från någon annanstans.
Thallium då - vilken färg! Snorgrönt. Ärtpuré. Vårgrönt. Limegrönt. Granny Smith äpplegrönt. Ljust gulgrönt alltså, med väldigt spridda regnbågar, kanske lite mer som hologlitter faktiskt. Det vill allra helst glittra i direkt solljus men om man anstränger sig lite går det att se det i annat ljus också, annars upplever jag det mer som att lacket får en sorts mjukt skimmer av det. Bristen på holo i det här uppvägs dock med råge av den underbart knasiga färgen.


Fyra supertunna lager har jag här. Väldigt lätt att lacka med, inga tendenser alls till holosjuka. Skulle jag använda det här över ett annat lack skulle mitt val vara Def defying från China glaze. Samma gulgröna.
Efter dessa fyra lager hade jag fortfarande aningen vnl, men inte på det där sättet att det såg fult och smutsigt ut så det gör inget. Faktiskt är det så att jag målade med det här i torsdags kväll och det sitter på fortfarande. Lite slitet så klart men överlag tycker jag alltså att det har bra hållbarhet.


Egentligen hade jag matchat det här mot något helt annat, men när älskade maken och jag satt på vår altan i fredags kväll och avnjöt ett varsitt glas sval absint så kunde vi inte låta bli att ta nya bilder. Det hade säkert matchat ännu bättre mot absinten i sin ospädda form, men ja - ni ser ju.
Min skola i hur man tillreder sin absint hittar ni här.

Betyg 4/5

Förresten - jag har ju plockat bort min headerbild på grund av att jag var aptrött på den. Vad tycker ni - ska ha en ny headerbild eller duger det så här? Omröstning vid sidan av.