torsdag 15 augusti 2013

Cactus' nail polish, Space age Cactus

Men kära lilla Cactus - vad har du gjort!? Jag är så besviken på att jag inte lyckats få med det här lackets förträfflighet på mina bilder, för det här - jag älskar det. Och det trodde jag inte att jag skulle göra när jag såg det i flaskan. 
Dessutom ber älskade maken mig att framföra hans komplimanger. Han tycker också att det här är supersnyggt. Jag får ju knappt ha handen ifred för att han ska sitta och vrida och vända på mina naglar hela tiden.

Direkt sol
Som sagt - jag önskar att mina bilder kunde framföra hur underbart Space age Cactus är. För dra på trissor om vi inte har en duokrom liten historia här. Koppar och rosa med dragningar åt kolasås och korall. Och så lite lagom diskret holodamm i det som ibland blänker till så där så att hjärtat slår ett extra slag. Kopparnyanserna hade jag inga som helst problem med att få ner i kameran, de rosa var det värre med. På sista bilden kan de anas, men de är mycket tydligare i verkligheten.
Den här kollektionen - Like a Cactus in the sky - med rymdnamn, tror jag kunde vara lite värre att få fram fler flaskor av. Var det inte så att de var lite mer mixade på måfå, som experiment? Rätta mig gärna om jag har fel.

Skugga
Jag har tre ytterst lättlackade lager av Space age Cactus på de här bilderna. Lacket har suttit på sedan i tisdags kväll (mellan ett lager Essie Nourish me och ett lager Seche vite) och det är i skrivande stund inte ens minsta lilla tipwear. I skrivande stund är alltså torsdag förmiddag och jag har hunnit duscha, städa, hänga och vika tvätt, laga mat, diska, göra rent make up-borstar, klia mig, tvätta händerna 7386 gånger, klappa katt, skriva en massa på datorn och med min nya reservoarpenna, öppna läskburkar och allmänt bara leva. Jag är alltså väldigt nöjd med hållbarheten. Det är kanske lite skirt och om jag håller upp naglarna mot ljuset och riktigt tokgranskar dem så kan jag kanske se att det är flammigt, men stör det mig? Inte minsta lilla. Tycker jag men behöver ett lager till? Nej.
Det här lacket rasslar raka vägen upp på årets topplista.

Skugga. Man ser nästan lite rosa i mitten av naglarna här.
Och vad i jösse hare kunde jag möjligtvis hitta att matcha den här härligheten med? Till sist plockade jag av mig mitt ena örhänge, i form av en liten kanin (eller jösse hare) och lät det vara bra med det. Örhänget är inte alls så där guldigt som det ser ut att vara här, utan mer bronsigt. Det ingår i ett set om 6 olika örhängen som jag blev tvingad av Lilla E att köpa när vi var på H&M senast. Hon har lovat att hon ska sno dem av mig när hon tar hål i öronen själv. När det nu blir.

Betyg 5/5. Någon som trodde något annat?

8 kommentarer:

 1. Åhh såå snyggt! Och yeees jag var ju sååå smart och köpte detta. Yaay för mig och framför allt för Cactus som gör sååå vackra lack. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaaa! Grattis till oss! Så-å-å-å underbart! :)

   Radera
 2. Jättefint! Jag gillar örhänget också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det gulligt! Måste ju passa på att använda dem innan Lilla E tar egna hål i öronen. :)

   Radera
 3. Det var verkligen superfint :)

  SvaraRadera
 4. Ojojoj galet snyggt lack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja för fasiken! Jag blir fortfarande matt i knäna när jag tänker på det. Väldigt glad över min flaska. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!