lördag 17 augusti 2013

Cactus' nail polish, Cactus phone home

Rasslar vidare med Cactus-lacken. Hoppas ni inte har tröttnat än, efter det här har jag bara två kvar och jag tänkte riva av alla på en gång innan jag kikar ner i lådan med otestade lack igen. 


Cactus phone home är ett sådant där lack som jag inte riktigt blir klok på. Vad är det för färg egentligen? Ljust blå som liksom är lite rökig i tonen, gråblå. Dessutom med skimmer som jag upplever som blålila. Lite holodamm också, men det kommer mest fram i ordentligt solljus. Älskade maken ber återigen att få framföra sina komplimanger. Jag är inte säker på att jag är lika förtjust och faktiskt var det det här jag var minst sugen på i Like a Cactus in the sky-kollektionen.


Rätt så skirt också. Jag har fyra ytterst tunna lager lack här och jag kan se vnl utan problem. Syns inte så mycket på bilderna dock och det är ju ett plus i kanten. Inte svårt att lacka med och torkar snabbt men mitt hjärta bankar inte så värst hårt över det här.


Jag vet - jättesuddigt. Försök själva att matcha mot en t-shirt som sitter på en snygg karl. Fick ju behärska mig för att inte hoppa på honom och kyssa honom tills han tappade andan. Det är ju lördag.
Om ni undrar så är Spetsnaz ett band från min hemstad Örebro. De är ganska stora ute i Europa och även i Sveriges ebm-kretsar. Ingenting jag lyssnar jättemycket på, men de är bra och dessutom trevliga. Vill ni får ni ett smakprov här i form av låten "Who made you God?"

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Inte det mest spektakulära lack man nånsin sett men ändå intressant på sitt eget sett. Eftersom det var tunt så kanske det kan bli mer spännande över ett annat lack, vilket vet jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderade på samma sak, om det kanske skulle passa som layering. Ska bara komma ihåg att prova det någon gång också...

   Radera
 2. Nja kanske inte så supersnyggt, lite för mesig färg för min smak.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!