söndag 18 augusti 2013

Cactus' nail polish, The Cactus has landed

Fyller man år får man välja vad mamma ska ha för nagellack och idag fyller Lilla E 10 år och hennes val föll på Cactuslacket The Cactus had landed. Det pryder födelsedagsbarnet också. Det här lacket har jag längtat efter att få pryda naglarna med sedan jag rullade ut dem ur sin bubbelplast. Det fångade min blick direkt och jag är inte besviken.


Sjöjungfrulack någon? Havsgrönt med guldskimmer. Egentligen är det väl teal och guldet är aningen grövre. För fint för att vara glitter men lite för grovt för att vara skimmer. Skit samma vad det är - det är vrålsnyggt och jag älskar det och ska gifta mig med det.


Tre tunna lager. Alla lacken från Cactus har varit väldigt lättmålade och det här är inget undantag. Det hamnar precis där man sätter penseln, de är jämna och fina, torkar snabbt och är bedårande.
Jag är så himla kär i det här lacket så det finns inte. Jag tyckte det var snyggast av alla redan när jag öppnade mitt Cactus-paket. Så där så jag var lite orolig för att prova det eftersom jag var rädd för att det inte skulle vara lika fint på nageln som i flaskan. Behövde jag inte vara orolig för det eftersom det, om möjligt, är ännu finare på naglarna.
Hade jag inte lyckats flisa upp den där trasiga pekfingernageln hade det fått sitta på ett tag till, förutom den fadäsen ser det helt nymålat ut trots städande, bakande och födelsedagsfirande. Som sagt - Cactus har gjort bra lack.


Idag matchar jag med min bonbonjär som jag fick i julklapp av Chilipojken. Jag tror den varit med förut, men den passar ju så väldigt bra så jag kunde inte låta bli. Vid fototillfället låg det lakrits i den. Nu - not so much.

Betyg 5/5

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja herregud ja. Så där så man blir lite svettig i armhålan.

   Radera
 2. HELT fantastiskt!!! Hon kan hon Cactus!

  SvaraRadera
 3. Verkligen supervackert! Funderade på att köpa det själv, men det blev inte så tyvärr...

  SvaraRadera
 4. oj, det där var jättefint!

  SvaraRadera
 5. Now we're talking! Det här är sååå snyggt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta - jag är upptagen med att pussa min flaska nagellack...

   Radera
 6. Svar
  1. Alldeles, alldeles underbar. Som Askungen skulle ha sagt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!