lördag 13 juli 2013

Pahlish, Creeping cabbage

Här har vi lacket jag har burit större delen av den här veckan. Filade ner mina naglar häromdagen och lät sedan älskade maken välja ut otestade lådan och han fiskade upp det här. 


Jag var livrädd att jag skulle missa mitt eget exemplar av Creeping cabbage när Shannon utannonserade att de som fanns på hennes Etsy var de sista. Jag tömde spargrisen kan vi väl säga. Jag hade tur att få mitt eget exemplar, men nu är de slut. Tyvärr. Jag älskar nämligen det här. Mörkt grön jellybas med glitter i guld och grönt. Tycker mig ana någon sorts blågrön nyans också. Hur som så är det overkligt vackert och fick därför sitta på ovanligt länge (för att vara yours truly).


Tre lager av Creeping cabbage och ett lager topplack gav den här finishen. Lättlackat som få och glittren sprider ut sig så fint så. Efter en dag eller så skulle man ha kunnat mata det med ett lager topplack till om man hade velat, men jag lät det vara som det var. Summa summarum satt det på i tre dagar - använde alltså inte Seche vite metoden - och jag älskade det hela tiden. Älskar det nu också när jag sitter och vänder och vrider på flaskan. Det är verkligen supervackert.


Hade ingen kål att matcha med, inte några kålmaskar heller. Däremot den här paprikan som Lilla E har drivit upp hela vägen från ett frö hon pillade ut ur en paprika någon gång i vintras. Vi kan ju lugnt påstå att hon inte har fått de där gröna fingrarna från mig...

Betyg 5/5

12 kommentarer:

 1. Helt underbart vackert!! Det här vill jag också ha!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är underbart. Tyvärr utgånget då...

   Radera
 2. Väldigt snyggt! Synd att det är slut nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt snyggt. Hade ögonen på det länge så jag är glad jag hann få det.

   Radera
 3. Galet fint! Förstår att du är glad att du lyckades knipa en flaska.

  SvaraRadera
 4. Wow, vilket fint lack, du ska vara glad som knep ett exemplar. Gillar namnet också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett lack där man kan älska allt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!