tisdag 9 juli 2013

Maybelline, Electric yellow

Jag känner nästan att jag behöver be om ursäkt till Anna-Cee som vann det här i min födelsedagsutlottning. Jag älskar gula lack så det var ju klart att jag trodde jag behövde Electic yellow, men gul jelly? Blir sällan bra.


Förvisso en fin gul nyans, men som vanligt med jellysar (fin svengelska) så är det skirt och det blir vnl och man ser alla skavanker på nageln och det är dessutom svårapplicerat.


Fyra lager. Gummiaktiga sådana. Lät det torka till lite mellan varje lager så att det inte skulle bli så segt att måla - just den här typen av jellysar kan bli som tuggummi att måla med. Som sagt - jag älskar den här färgen, men den är på inga sätt så unik att jag tycker att det var värt besväret att måla med det.


Men jag fick möjlighet att matcha med min stolthet i varje fall. Det här är en orkidé jag har fått att blomma om! Enligt min mamma är det ganska svårt att få andra orkidéer än brudorkidéer att blomma om, men jag lyckades alltså. Fråga mig inte hur för jag har ingen aning. Det mesta i krukväxtväg dödar jag på ett par veckor men orkidéer gillar tydligen att bo hos mig. Alltså har jag bara orkidéer hemma. Nästan.

Betyg 1/5

4 kommentarer:

 1. Haha! Ja, det är nog de sämsta gula lacket jag har... Men för att se det positivt kan jag berätta att det lacket blev det 150:onde i min samling! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid något positivt med eländet. ;)

   Radera
 2. Håller med, sällan gula jellysar är speciellt roliga, däremot såg man iaf inte vnl på bilderna. Underbart fin orkidée! Önskar att jag också hade lite skills med orkidéer..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina skills består i att glömma bort dem, komma på att de existerar och dunka dem i vatten och emellanåt så skvätter jag ner lite vatten i krukan. Bladen må se för jävliga ut men de blommar som fasiken. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!