Sidor

tisdag 23 juli 2013

Kiko #301

Kiko är ett märke jag har läst mycket om men inte haft möjlighet att prova själv. De finns visst inte att få tag på i Sverige och jag är utomlands cirka aldrig. Tur för mig att Cactus ville donera det här till mig så att även jag får testa det här märket.


Jag bar nummer 301 för någon vecka sedan och bara för att jag säger att jag ska göra anteckningar om lack betyder ju inte det att jag verkligen gör det. Det här hade jag tänkt skriva om ganska så omedelbart men det var väl något annat som kom i vägen kan jag tänka.
Det är i varje fall ett mörkt lila lack med blått skimmer. Som synes är skimret rätt så framträdande och jag skulle nog helst av allt vilja säga att lacket är blurple, alltså blålila (men blurple låter roligare). Ganska mörkt också och jag upplevde att det liksom var svärtat.


Jag tror att det här är två lager, men det kan vara tre. Förutom att det var lite rinnigt och ville på picknick i nagelbanden så var det inga problem att lacka med. Vad jag minns. Kan vara så att penseln var aningen för bred för att jag ska vara överförtjust, lillfingret ser lite väl kladdigt ut och så där brukar det bli när jag har för bred pensel, eller blir knuffad. Jag kanske blev knuffad. Som sagt var - minns inte.


Däremot minns jag att jag matchade med den här blå rosetten (som inte fick sitta kvar på sin nalle för Lilla E) för att jag ville fånga upp det blå skimret. Och då lyckades jag äntligen få lacket att se så lila ut som det faktiskt är.

Betyg 3/5