Sidor

fredag 12 juli 2013

HoloFredag: Smitten polish, Pure imagination

Har drabbats av bloggolust igen och funderar en massa på den här bloggens framtid. Planerar dock ingen paus igen utan kommer klämma ut inlägg när jag har några medan jag funderar. Hoppas verkligen på att få tillbaka blogglädjen.


Det är holofredag idag. Skimmerskuggan är på semester och det här lacket vägrar visa upp sina prismatiska egenskaper på mina bilder. Det regnade när jag bar det nämligen. Pure imagination är annars en skirt blå jellybas med massor av blått glitter, och som jag uppfattar det även grönt prismatiskt. I rätt ljusförhållanden sprakar det om det men det var inget jag hade att tillgå just den dagen. Ni får tro mig på mitt ord helt enkelt. Underbar blå nyans!


Jag har tre lager här och hade behövt lika många lager topplack - minst. Det ser skrovligt ut på mina bilder *ryser* och det är det för det är bara två lager topplack. Det är däremot lätt att måla med, glittren sprider ut sig lätt på nageln och lacket hamnar där jag vill ha det.


Hela tiden jag målade med det här satt jag och nynnade på låten "Imagination" med Erasure. Således sker matchning med deras album The Innocents, ett av deras bästa om ni frågar mig.

Betyg 4/5


Inte en officiell video, men ändå. "Imagination" med Erasure alltså.