fredag 5 juli 2013

Glitter nail polish, Magic mint

Från butikskedjan Glitter kommer det här lacket. Köpte mig fyra stycken för en hundring i våras. Carat gold kommer ni inte få se för det fick sätta livet till i mitt frankande.


Magic mint däremot kan ju få komma ut ur arkivet och visa upp sig. Ljust blått. Som någon sorts minttuggummi kanske. Eller tandkräm med mintsmak.


Minns ej hur det var att lacka med men det ser ju lite bubbligt och hackigt ut. Det kan vara för att överlacket var lite knasigt, men det kan också vara för att det var lite tjockt och ville valla sig. Eller en kombination av de två. Ingen aning om antalet lack men eftersom det är en pastell gissar jag på tre.


Hade till och med på mig den här klänningen när jag bar lacket. Matchar det så gör det liksom.

Betyg 3/5 Egentligen minns jag för dåligt för att ge betyg, men det får en trea bara för at jag är snäll. Och jag har för mg att det inte var superhemskt i varje fall.

6 kommentarer:

 1. Lol! Det första jag tänkte var tandkräm! :) Det behöver ju inte betyda att det är dålig iofs, men inget wow-lack var det ju inte. Snyggt till klänningen var det dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow är det ju verkligen inte....

   Radera
 2. Fin färg och det passade väldigt bra till klänningen, som ser helt underbar ut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var med i en av mina Dagens. :)
   http://mrsdatasliv.blogspot.se/2013/05/dagens.html

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!