Sidor

lördag 27 juli 2013

Fnug, Cult look

Jag pep när jag målade med Cult look. På riktigt alltså. Blev väldigt förtjust. Började dessutom genast planera hur jag skulle kunna pimpa det med lite guldglitter, något jag däremot aldrig gjorde. Den här gången.


Vackert blått krämlack. Bara blått om ni frågar mig, inga gröna eller röda toner. Primärblått. Kanske med en aning mjölk i, för den känns så där trevligt dammig. Jag trivdes väldigt bra i det här.


Två lager och sedan ett lager Seche vite. Jag hade hört att Fnug kunde vara lite rinniga så jag var så försiktig jag kunde. Lite hamnade dock i nagelbanden för det här var rinnigt. Välpigmenterat också eftersom det här är två tunna lager. Man kan lätt göra det här till en one coater om man använder flödigare lager, men då blir spillrisken större.


Jag ville väldigt gärna matcha det här med en Tardis, men valet föll till slut på en av mina favoritmuggar. Den här med blå rand har minst 15 år på nacken och jag har druckit åtskilliga koppar te ur den. Skulle den gå sönder skulle jag nog faktiskt bli lite ledsen på riktigt.

Betyg 4/5