lördag 27 juli 2013

Fnug, Cult look

Jag pep när jag målade med Cult look. På riktigt alltså. Blev väldigt förtjust. Började dessutom genast planera hur jag skulle kunna pimpa det med lite guldglitter, något jag däremot aldrig gjorde. Den här gången.


Vackert blått krämlack. Bara blått om ni frågar mig, inga gröna eller röda toner. Primärblått. Kanske med en aning mjölk i, för den känns så där trevligt dammig. Jag trivdes väldigt bra i det här.


Två lager och sedan ett lager Seche vite. Jag hade hört att Fnug kunde vara lite rinniga så jag var så försiktig jag kunde. Lite hamnade dock i nagelbanden för det här var rinnigt. Välpigmenterat också eftersom det här är två tunna lager. Man kan lätt göra det här till en one coater om man använder flödigare lager, men då blir spillrisken större.


Jag ville väldigt gärna matcha det här med en Tardis, men valet föll till slut på en av mina favoritmuggar. Den här med blå rand har minst 15 år på nacken och jag har druckit åtskilliga koppar te ur den. Skulle den gå sönder skulle jag nog faktiskt bli lite ledsen på riktigt.

Betyg 4/5

12 kommentarer:

 1. Otroligt snygg! Föll som en fura här ;)

  SvaraRadera
 2. Sååå läckert blå, förstår att du gillar den. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag gör. Den åker nog snart på igen.

   Radera
 3. Ett väldigt vackert blått!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte direkt unik, men det behöver ju inte vara unikt för att vara vackert. :)

   Radera
 4. Fint lack och en väldigt vacker mugg! Påminner om China Glaze First Mate om jag inte ser helt tokigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte just det CG-lacket annars hade jag gjort en jämförelse. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!