söndag 14 juli 2013

Essie, Madison ave-hue

Idag är jag riktigt ledsen. Jag sitter och lyssnar på min Glee-spellista på Spotify och gråter så det skvalar. Att Corey Monteith/Finn Hudson har lämnat oss alldeles för tidigt känns som att förlora en vän. Någon som inte kommer hälsa på mig via min tv en gång i veckan. Världen känns lite fattigare en dag som denna.


För att återgå till nagellack. Jag har precis tagit av det här lacket och sitter nu med nakna naglar. Måste säga att jag älskade Madison ave-hue från Essies sommarkollektion lite oväntat mycket. Ganska mörkt rosa med silverskimmer (flecks?).


Tre lager fick det bli, men bara för att jag slarvade lite och hittade en kal fläck på ena tummen. Gav alla naglarna ett extra lager då fast jag gissar att det egentligen hade räckt med tre. Lättmålat och jag slapp den breda penseln.


Vi skulle på festligheter och älskade maken fick välja mitt nagellack. Sedan valde jag den här klänningen. Antar att jag inte behöver förklara varför direkt...

Betyg 4/5

2 kommentarer:

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!