Sidor

söndag 2 juni 2013

Totally Klaine, You know my coffee order?

Sista lacket ut i min alldeles egen kollektion Totally Klaine. Bara en sammanfattning kvar - kanske ikväll, kanske i morgon, kanske senare. 
Jag valde att köra mina egna lack efter pausen för att se om jag kunde hitta formen igen, glädjen, och det har jag gjort. Jag kommer alltså fortsätta lackblogga men kanske inte i den rasande takten med ett inlägg om dagen utan mer när jag har lust och tycker det är roligt.


Men nu fortsätter vi med nagellack. Här ett ljusbrunt hololack. Kaffe med mjölk och sockrigt holo kanske? Det var min ambition i varje fall eftersom lacket heter You know my coffee order? (frågetecknet är en del av namnet), även om jag kan tycka det ser med chokladigt ut.


Skimret ser ganska gyllene ut men jag lovar, den här gången syns holot alldeles utmärkt, det ville bara inte fastna så bra i kameran. (Jag vill säga "på film" men man använder ju inte film i kameror längre.)


Matchar självklart med kaffe. I detta fall direkt från kaffeburken. Det var en varm eftermiddag och älskade maken ville inte ha kaffe och jag är tedrickare, så man matchar med vad som finns att tillgå helt enkelt.

Namnet valde jag eftersom Kurt och Blaine ofta gick ut och fikade (innan Blaine bytte skola). Repliken "You know my coffee order?" förekom i ett Valentines-avsnitt där Kurt för första gången fick förhoppningar om att Blaine hyste ömma känslor för honom då Blaine visste att Kurt ville ha en non fat mocha latte. (Blaines beställning är en medium drip.)


Fan-videon jag valt idag visar dels den repliken, men även mycket från alla kärleksfulla avsnitt med Klaine. Och inte så lite med inspirationen till de övriga lacken jag visat.