söndag 2 juni 2013

Totally Klaine, You know my coffee order?

Sista lacket ut i min alldeles egen kollektion Totally Klaine. Bara en sammanfattning kvar - kanske ikväll, kanske i morgon, kanske senare. 
Jag valde att köra mina egna lack efter pausen för att se om jag kunde hitta formen igen, glädjen, och det har jag gjort. Jag kommer alltså fortsätta lackblogga men kanske inte i den rasande takten med ett inlägg om dagen utan mer när jag har lust och tycker det är roligt.


Men nu fortsätter vi med nagellack. Här ett ljusbrunt hololack. Kaffe med mjölk och sockrigt holo kanske? Det var min ambition i varje fall eftersom lacket heter You know my coffee order? (frågetecknet är en del av namnet), även om jag kan tycka det ser med chokladigt ut.


Skimret ser ganska gyllene ut men jag lovar, den här gången syns holot alldeles utmärkt, det ville bara inte fastna så bra i kameran. (Jag vill säga "på film" men man använder ju inte film i kameror längre.)


Matchar självklart med kaffe. I detta fall direkt från kaffeburken. Det var en varm eftermiddag och älskade maken ville inte ha kaffe och jag är tedrickare, så man matchar med vad som finns att tillgå helt enkelt.

Namnet valde jag eftersom Kurt och Blaine ofta gick ut och fikade (innan Blaine bytte skola). Repliken "You know my coffee order?" förekom i ett Valentines-avsnitt där Kurt för första gången fick förhoppningar om att Blaine hyste ömma känslor för honom då Blaine visste att Kurt ville ha en non fat mocha latte. (Blaines beställning är en medium drip.)


Fan-videon jag valt idag visar dels den repliken, men även mycket från alla kärleksfulla avsnitt med Klaine. Och inte så lite med inspirationen till de övriga lacken jag visat.

12 kommentarer:

 1. Härlig brunfärg. Fick direkt "bilder"/associationer när du sa socker som holo. mmmm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast de få gånger jag dricker kaffe så har jag inget socker i. Massor av mjölk dock. :)

   Radera
 2. En härlig brun!
  Såå glad att du hittade glädjen i att lackblogga igen!! Yaay! :-D
  Nog smart att börja med din egen kollektion...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. My mother didn't raise no fools. ;)
   Det kändes som en smart idé att börja i liten skala med något JAG verkligen tyckt om. Och det var det tydligen.

   Radera
 3. Vilka härliga lack du frankat, du är ju skitbra på det. Jag älskade flera av dem, det ljust rosa med stora flakes i var helt underbar och det här var jättefint. Jag älskade det med flera olika färgier i ... äsch, jag älskade dem alla. Jag vill se dem live, vi ses för sällan det märks för jag hade verkligen velat få se dem alla in action.

  du fattar hur mycket jag hoppas på att du kommer franka en Alvhildacollektion sedan va;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sätter du idéer i huvudet på mig nu eller? Alvhilda... Hmmm... Absolut ett grönt, ett rött och ett blått... :D
   Du vet att du kan få låna, om du är snäll. ;)(Och Courage skulle jag tekniskt sett kunna göra mer av).

   Radera
 4. Snyggt! Och roligt att holot syntes bättre i det här :)

  Det är absolut inte nödvändigt med ett inlägg om dagen när man bloggar. Jag känner själv att jag tacklat av en del det här året, blir snarare fem i veckan än sju. Finns för mycket annat att ägna sig åt helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det var inte riktigt så jag menade heller, men just den här veckan har det råkat bli ett inlägg om dagen. Det kommer i den takt det gör helt enkelt. :)

   Radera
 5. Dina egna lack som start och i den takt som känns bekvämt är det absolut smartaste draget du gör för att komma igång med lackbloggen:) Är så glad av att ha dig tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Härlig färg! Du är jättebra på att franka ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen tack! Blir lite extra varm i hjärtat nu. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!