Sidor

lördag 1 juni 2013

Totally Klaine, You are perfect to me

Näst sista lacket av min egenfrankade kollektion, dessutom det som är min personliga favorit, You are perfect to me.


Grönt är skönt och jag ville absolut ha med ett grönt lack. Här fullsmockat med smått glitter i silver och guld och även ett gäng större guldhexagonaler. Jag älskar det här lacket. Finns säkert liknande därute, men det här är mitt.


Det har den perfekta mörkgröna nyansen och alldeles galet mycket glitter. När jag swatchade det fick jag tyvärr inte upp så många av de större guldhexorna, bara för att jag var för lat för att skaka upp dem när de sjunkit till botten, men jag blir liksom upplivad bara av färgen och spraket.


In med näven i min Mors Dags-bukett. Den var också perfekt. Och väldigt grön.

Sången jag har döpt lacket efter heter "F**kin' perfect" när den sjungs av Pink, men eftersom Glee är en PG-13-serie så kan man inte ha sådana svordomar med. Alltså heter den bara "Perfect" i den version som sjungs av Kurt och Blaine. Videon här nedan är fan made och ack så bra.


Vill ni hellre höra Pink herself sjunga så är den här fan-videon inte så pjoskig. Hittade den alldeles nyss när jag letade fram den här uppe. 


Bara ett Klaine-lack kvar nu. Och en sammanfattning. Hoppas jag inte har tråkat ut er totalt med mina frankenlack och min Klainebesatthet.